Om oss

Anki & Conny heter vi. Bor med våra staffar Spike & Inga.
Inga våran "sessa" är döv och har ett hjärta av guld.
Anki jobbar heltid på en IT avdelning medans Conny är sjukpensionerad.
Conny är också döv vilket innebär att vi använder oss av teckenspråket.
Spike & Inga lyder under teckenspråket och eftersom det är husse som är hemma om dagarna så är det mesdadels han som tränar Spike & Inga på dagarna.

Vi älskar och briner just för Staffordshire Bullterrier. Våra hundar ska ha det bästa.
Spike älskar att vara i skogen mendet gör vi med:) Inga älskar det mesta och har påbörjat DW vilket hon gillar rätt bra. Personsök är en kurs hon också varit med i och det gillas lagom. Inga har också ställts ut 1 gång, men eftersom hon har stå öron så har vi lagt ner allt med utställning med henne att göra. Men det var ändå kul och enormt bra socialt.

Spike kommer från en privat uppfödare i Örebro och Inga från Kennel Katchanii`s i Norrland, Ånge.

För oss kommer det troligtvis inte bli någon mera SBT, däremot ha rintresset för amstaff och Bullterrier lockat nyfikenheten hos oss, men det blir en senare fråga.

Vi har också Franska Bulldoggen "Arnold" som just i skrivande stund är 10 mån, också han döv.
Arnold är en kaxig kille som vet vad han vill, nyfiken på allt, likväl som han gör allt för att behaga oss, envis också. Lättlärd. Finns heller ingen som helst rädsla hos han.

Både Inga & Arnold har deltagit i en "Lådsaslydnadstävling". Inga förra året då hon fick en placering och ställde sig på 3:e plats. Vem trodde det?
I lördags 22/9-2012 var det Arnolds tur, helt otränad. Ingen placering, men av 20 hundar så fick han en 4:e placering. Stålt husse och matte över våra dövisar!!!

Vill passa på att tacka Kennel Katchanii`s och Kennel Ettore`s för erat förtroende att få äga dessa underbara dövisar♥♥♥

Anki & Conny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0