Blandad lördagskompott

Tror många av er har läst om dom stulna labbarna från en utställning. Ibland undrar jag hur korkade en del människor är? Nu har en kvinna skapat ett inlägg som sprids i olika FB grupper att ägaren till labbarna talar osanning och att det hela är skumt. Dessutom har en Admin förcen av dom största grupperna på Fb även denne spridit detta. När folk påpekat eller haft annan åsikt hsr dom åkt ur vederbörandes grupp och blockerats. Det man nu ska veta är att denne Admin har en hel del på sig. Dessutom kastar ut folk på löpande band och hotar dom sedan på telefon. Dom får även pm på Fb men där vågar inte vederbörande yttra sig så mycket. Men dessa spridare ska också veta att det är en hel del som som tagit "print screen" så det finns bevis på rent förtal.
Hur är det ställt i vissa människors huvuden? Hur kan man 24/7 sitta och snoka för att få det till en påhittad historia? Om man har missat så har det varit en "drive" att stjäla hundar.FRUKTANSVÄRT! Ännu mer fruktansvärt är det att vuxna människor hittar på massa saker.Tragiska människor enligt mig.

Nog om det. Har en tik hemma som är dålig i magen så nu är det bara att se till att hon blir bra. Nu får hon enbart skonkost och pulver för tarmar.

Tog mig en cykeltur idag i det härliga vädret. Var in på Hööks hästspirt och fyndade lite. Köpte en rosa matskål bl.a till Inga så hon får jobba mer för maten. Klorhexidin spray köptes också. Verkar vara slut överallt på Internet.

Vi håller ut till nästa vecka för att se hur magen är annars blir det vetrinären så får dom ta prover precis som dom gjorde på Spike. Tyvärr kan ju många problem dyka upp på våra hundar när dom blir äldre.

Önskar alla en firtsatt fin helg! Hoppas även ni har värme och sol som vi har.

Standardt kalksalva till Arnold. SUPERBRA!

Korståget mot rikskapitaltägda djurkliniker

Kriget är i full gång i grupper på facebook. Många vill ha klarhet i varför det är så dyrt hos vetrinären och varför det är sånna skillnader. Har man lite insikt i det hela borde man förstå det tycker jag. Jag tycker det är dyrt jag med som får gå titt som tätt men jag har en sån fantastiskt bra vetrinär och vi har en bra dialog och inga konstigheter alls. När jag själv jämförde mellan min klinik och vänner som utfört ibland samma behandling så kunde det skilja på 100:- nellan Evidencia och ett privatägt. Men har man tid att dagarna i ända sitta 24/7 att gnälla borde man då inte avsätta den tiden att hitta den där otroligt billiga vetrinären?
Dessutom i dessa grupper så startas samma tråd om och om igen och inget radikalt görs. Historier som att den och den kliniken dödade mitt djur, dom opererade inte mitt djur etc....VARFÖR?
Om ett djur dör så kan det bero på vad som helst. Klarade den narkosen?
När någon av mina hundar har sövts har jag blivit korrekt informerad innan och allt har gjorts enligt konstens regler. Varför är min klinik som ägs av rikskapitalet så noga?
Jag håller med om att det är dyrt dessutom stiger våra försäkringar och det beror ju på att vi söker vetrinär kanske mer i tid och otid eller att våra djur faktiskt är sjukare idag än förr. Tänk efter!
Jag betalar över 1500:- / mån för 4 hundar. Fullförsäkrade. Pengar som jag skulle kunna göra något annat för. Men jag har valt detta. Hundarna är mitt ansvar. Så länge min vetrinär är så bra finns inte en ända anledning att jag skulle byta och kanske byta ner mig totalt. Dessutom är hon insatt i mina raser utan massa fördomar. Istället för att gnälla på fb, gör något själva för ingen gör något åt er. Kontakta media, Kalla Fakta, Uppdrag granskning etc...sen kan vi diskutera!


RSS 2.0