Blandad lördagskompott

Tror många av er har läst om dom stulna labbarna från en utställning. Ibland undrar jag hur korkade en del människor är? Nu har en kvinna skapat ett inlägg som sprids i olika FB grupper att ägaren till labbarna talar osanning och att det hela är skumt. Dessutom har en Admin förcen av dom största grupperna på Fb även denne spridit detta. När folk påpekat eller haft annan åsikt hsr dom åkt ur vederbörandes grupp och blockerats. Det man nu ska veta är att denne Admin har en hel del på sig. Dessutom kastar ut folk på löpande band och hotar dom sedan på telefon. Dom får även pm på Fb men där vågar inte vederbörande yttra sig så mycket. Men dessa spridare ska också veta att det är en hel del som som tagit "print screen" så det finns bevis på rent förtal.
Hur är det ställt i vissa människors huvuden? Hur kan man 24/7 sitta och snoka för att få det till en påhittad historia? Om man har missat så har det varit en "drive" att stjäla hundar.FRUKTANSVÄRT! Ännu mer fruktansvärt är det att vuxna människor hittar på massa saker.Tragiska människor enligt mig.

Nog om det. Har en tik hemma som är dålig i magen så nu är det bara att se till att hon blir bra. Nu får hon enbart skonkost och pulver för tarmar.

Tog mig en cykeltur idag i det härliga vädret. Var in på Hööks hästspirt och fyndade lite. Köpte en rosa matskål bl.a till Inga så hon får jobba mer för maten. Klorhexidin spray köptes också. Verkar vara slut överallt på Internet.

Vi håller ut till nästa vecka för att se hur magen är annars blir det vetrinären så får dom ta prover precis som dom gjorde på Spike. Tyvärr kan ju många problem dyka upp på våra hundar när dom blir äldre.

Önskar alla en firtsatt fin helg! Hoppas även ni har värme och sol som vi har.

Standardt kalksalva till Arnold. SUPERBRA!

Kommentarer
Postat av: Per Sandelin

Tack för reklamen Anki

2016-08-21 @ 00:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0