Nu är det gjort!!!


Idag bar det iväg på röngen för Arnold.
Först gjordes en hälsokontrol.
Sen blev det dags för röntgen. Allt gick jättebra och läbdryggen såg helt OK ut. Men artros är lömskt och syns inte alltid. Så troligtvis kan något finnas emellan men oklart. Någonstans ifrån kommer smärtan. Patella Ua. Hjärta =OK, Andning=Jättebra
Vi fick återigen bra kritik för hur Arnold såg ut. Atletiskt fint byggd och han rör sig väldigt smidigt. Jag är jätteglad och Conny med.
I maj ska vi få träffa sjukgymnast som ska lära oss massage och lite övningar så vi i framtiden inte gör fel och kan skada. Får se vad hon säger om vi kanske iaf behöver rehab. Som han såg ut idag behövdes det inte. Välmusklad och fin. Smärtan kan naturligtvis återkomma men nu har vi fått medicin att ge han då han reagera fort på den och mådde superbra.
Nu tar vi en dag i sänder och fortsatt strigt vila och han får inte gå lös. Men det gör han aldrig ändå. Han får heller inte bära halsband, viljet han heller inte gör. Han bär sele.

Idag beställde jag äntligen Julius K8 selet + koppel och lite annat. Först ut är Samson som kommer få det. Sen blir det Arnold. Köpte med text som man fäster på sidorna med kardborre "Lover Boy" haha! Snygg blå färg. Han kommer bli jättefin i det. Sen kan man köpa till tex väskor till han att fästa på sidan.
Spännande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0